Kodan Skaala
Onko käytössänne digitaalinen palvelu, jota halutaan kehittää, mutta kokopäiväisen kehitystiimin palkkaaminen ei ole järkevää? Kodan Skaala on ratkaisu tähän tilanteeseen.
Kodan Skaala varmistaa, että palvelunne ei vanhene tai hidastu
Skaala-palvelumme asiakkaana varmistat, että digitaalinen palvelusi pysyy elinvoimaisena, vakaana ja helppokäyttöisenä. Voit myös skaalata kehitykseen ja ylläpitoon käytettävää budjettia vaikka kuukausittain.
Huolehdimme digitaalisten palveluiden käyttökokemuksesta ja liiketoimintalogiikasta. Palvelumme asiakkaana voit olla varma, että digitaalisen palvelusi ulkoasu ja käytettävyys vastaavat tämän päivän standardeja, ja palvelusi toiminnot täyttävät liiketoiminnan vaatimukset. Palvelusi käyttäjät pysyvät tyytyväisinä, eikä vanhanaikaiselta tuntuva palvelu heikennä organisaatiostasi muodostuvaa mielikuvaa.
Käyttökokemuksen ja uusien ominaisuuksien kehittämisen lisäksi huolehdimme myös digitaalisten palveluiden taustalla toimivasta teknologiasta. Skaala-palvelumme hellässä huomassa digitaalinen palvelusi toimii vakaasti, sen taustajärjestelmät mukautuvat mahdollisten käyttäjäpiikkien mukaan, eikä palvelusi kärsi käyttökatkoista tai muista ikävistä yllätyksistä. Myös palvelusi teknologiat pysyvät ajan tasalla, mikä pienentää tietoturvariskejä.
Sovellus, jonka toiminnasta ja kehittämisestä Skaala-palvelu huolehtii, täyttää usein nämä tunnusmerkit:
Sovellusta kehitetään säännöllisesti, mutta sesonkiluonteisesti tai pienellä panostuksella
Sovellus on tehty organisaation käyttöön niin sanotusti mittatilaustyönä, eli se on suunniteltu ja kehitetty alusta asti itse
Sovellus toimii web-selaimessa tai se on julkaistu mobiilisovelluksena sovelluskauppaan
Sovellus voi olla organisaation sisäinen, toimia ekstranet- tai tilauspohjaisesti, tai olla avoimesti kaikkien internetin käyttäjien saatavilla
Jos et ole varma, sopisiko jokin tietty sovellus Skaala-palvelun hellään huomaan, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä aiheesta. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.
Skaala-asiakkaita:
Skaalan ytimessä ovat aktiivinen yhteydenpito ja joustava budjetti
Kodan Skaala-palvelu koostuu aktiivisesta yhteydenpidosta, joustavalla hinnoittelumallilla toimivasta pienkehityksestä ja digitaalisten palveluiden aktiivisesta seurannasta.
Aktiivinen yhteydenpito: Skaala-palvelun vastuuhenkilö ja asiakkaan edustaja tapaavat vähintään kerran kuukaudessa. Tapaamisissa käydään läpi, mitä on tehty viime aikoina ja mitä tullaan tekemään tulevaisuudessa. Lisäksi palvelun vastuuhenkilö ja asiakas sopivat kuukausittain pienkehitysbudjetista, jonka määrää voi säätää joustavasti. Yhteydenpito ja tapaamiset sisältyvät Skaalan kuukausimaksuun.
Pienkehitys: Pienkehitys kattaa digitaalisen palvelun uusien toimintojen suunnittelun ja toteutuksen, päivitysten tekemisen, bugien ja virheiden korjaamisen sekä ulkoasun muokkaamisen. Pienkehitystä tehdään kuukausittain sen verran, kuin asiakas on sopinut Skaalan palveluvastaavan kanssa. Pienkehityksen budjettia voi skaalata kuukausittain.
Seuranta: Skaala-asiakkaan digitaalista palvelua ja sen toimintaa seurataan ja monitoroidaan ympäri vuorokauden. Asiakas saa välittömästi tiedon, jos palvelussa ilmenee ongelmia tai jokin osa vanhenee. Seuranta sisältyy samaan kuukausimaksuun kuin yhteydenpito.
Ota yhteyttä
Mikäli kiinnostuit Skaalasta, ota yhteyttä Tomi Viitasaloon, joka johtaa Kodanin Skaala-liiketoimintaa. Tomin yhteystiedot ovat:
Tomi Viitasalo
tomi.viitasalo@kodan.fi
+358 (0)400 81 81 11
LinkedIn
Voit myös varata ajan suoraan Tomin kalenterista.
P.s. Lataa ilmainen opas ja vältä teknistä velkaa
Teknistä velkaa syntyy ajan myötä sekä silloin, kun palvelua rakennettaessa tai kehitettäessä käytetään tietoisesti oikoreittejä. Esimerkiksi jokin toiminnallisuus on saatettu toteuttaa nopeasti, mutta ei kaikkein optimaalisimmalla ja kestävimmällä tavalla. Taustalla on usein ajatus korjata oikaisu myöhemmin. Pitkällä aikavälillä tekninen velka kuitenkin johtaa kuormittuneisiin ja vanhentuneisiin järjestelmiin, jotka heikentävät tehokkuutta ja vaikuttavat suoraan organisaation tuottavuuteen ja kilpailukykyyn.
Tekninen velka ei ole automaattisesti haitallista. Joskus on järkevääkin ottaa hieman velkaa, kunnes palvelun tai tietyn toiminnallisuuden tuottama lisäarvo voidaan varmistaa. Kuitenkin, kun teknistä velkaa kertyy liikaa, se hidastaa ja vaikeuttaa palvelun nykyistä toimintaa sekä uusien toiminnallisuuksien kehittämistä.
Jos haluat oppia lisää teknisestä velasta ja sen kertymisen estämisestä, lataa ilmainen "Digitaalisen palvelun huolto-opas". Tämä opas sisältää 16 sivua pelkkää asiaa digitaalisten palveluiden oikeaoppisesta ylläpidosta.